“Izgleda kao jeftina maturska haljina”: Dragana Mirković u izdanju kakvom je nismo prije viđali (Foto)

  • admin
  • December 2, 2018
  • Comments Off on “Izgleda kao jeftina maturska haljina”: Dragana Mirković u izdanju kakvom je nismo prije viđali (Foto)

Dragana Mirković ima dugogodišnji muzički staž i jako je popularna. Ona je snimila mnogo albuma i singl pjesama, a njene pjesme slušaju sve generacije. Čak one pjesme koje je izdala davno, idalje se slušaju.

Svi znamo da poznate ličnosti troše mnogo novca na svoju odjeću, čak plaćaju i stiliste koji ih oblače. Dragana Mirković nikad nije bila jedna od onih koje znaju da se obuku lijepo. Bez obzira koliko neko novca imao, i koliko stvari mogao sebi da priušti, mora imati stila i ukusa.

Jer bez stila i ukusa to sve izgleda jako ružno, bez obzira koliko je novca koštalo. Draganine kolegice jako spretno barataju sa odjevnim kombinacijama, a za Draganu se uvijek spekulisalo da li treba da sebi nađe modnog stilistu koji će joj pomagati.

Svi znamo da Dragana pred novu godinu okuplja svoje kolege kako bi mogli da snime novogodišnji program. Ove godine je uradila isto, ali haljina u kojoj je dočekala svoje kolege je sve ostavila bez teksta.

Naime, Dragana je i ovog puta napravila veliki promašaj, nadamo se da u novoj godini neće nositi ovu haljinu. Obukla je haljinu crne boje sa jako neukusnim detaljima, imat ćete i sami priliku vidjeti i procijeniti.

Dragana je puno puta istakla da nosi ono u čemu se lijepo osjeća, jer su je mediji često pitali da prokomentariše svoje odjevne kombinacije. Pogledajte i sami kako je izgledala ta haljina, pa prosudite da li je ovo prikladna haljina za novogodišnji program:

Da li vam se dopada ova haljina ili pak ne? Komentari na internetu su bili podijeljeni, dok su jedni govorili kako joj stoji lijepo, drugi smatraju da uopšte ne valja ovaj stajling i da izgleda kao neka jeftina maturska haljina.