admin November 30, 2018

Ona je bila jako popularna i jako atraktivna htrvatska pjevačica. Na ptostoru pivše jugoslavije, dvadesetih godina je bila jako tražena, narodski rečeno, žarila je i palila scenu. Riječ je o Ivani Banfić. Da li se sjećate ovih dana i ove pjevačice?

Ona se u zadnjih nekoliko godina ne pojavljuje u medijima tako često. Ona je odlučila da se fokusira na svoju porodicu i svu pažnju posveti njima, zato je nemamo prilike vidjeti često na javnim dešavanjima i događajima.

Naime, njen život nije bio miran i staložen, nasuprot bio je jako turbulentan. Nakon što se morala suočiti sa razvodom ali i pobačajem, ona se odala alkoholu, u njemu je pronašla utijehu. Od alkohoda se i odvikavala, tačnije liječila.

Ona je se razvela 2005 godine, a bila je u braku i prvi je brak sklopila sa njenim  bivšim menadžerom, Robertom Magićem. Tada se nije puno pisalo o njima, ali kako smo saznali, njihov razvod je bio miran, bez skandala, uvreda, teških riječi.

Naime, nakon razvoda, ova pjevačica je utijehu pronalša u alkoholu i postala alkoholičar. Tražila je pomoć i kliničko liječenje od ovisnoti. Najveća podrška u ovim danima joj je bio tada već bivši suprug. Kada se ova agonija završila, Ivana upoznaje novu ljubav. On je Kruno Ladišić, producent.

Kada je stupila u drugi brak, željela je da se ostvari i kao majka, ali joj je prva trudnoća završila tragično, došlo je do pobačaja. Međutim ostala je jaka i nastavila svoju bordu, zatrudnjela je opet. Devet mjeseci je odmarala, i na svijet donijela sina. Dali su mu ime Jan, a zbog toga se povukla sa javne scene.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*