Ivan Marinković otkrio s kim ga je varala Goca Tržan, a ona ga jednim komentarom ušutkala za sva vremena

  • admin
  • October 31, 2018
  • Comments Off on Ivan Marinković otkrio s kim ga je varala Goca Tržan, a ona ga jednim komentarom ušutkala za sva vremena

U toku jedne emisije koja se održala u parovima, oglasio se Ivan Marinković. Naime, on je rekao da je prepoznao ko je sadašnji dečko Ružice Veljković, njegovo ime je Marko Gajić. On je iskreno istakao da je njega njegova bivša supruga Goca Trzan varala sa tim muškarce, te da je zbog toga došlo do razvoda.

Rekao je da se Goca počela čudno ponašati, te je on odlučio da je prati. Imala je svu slobodu, putovala je sa svojim društvom, a u tom društvu je uvijek bio i Marko. Postalo je sumnjivo, nudio sam se više puta da idem s njima na put, ali ona bi uvijek našla izgovor da ne idem.

Goca se povodom ovoga oglasila i rekla: On nema pravo takvo nešto da kaže, pa taj čovjek ne poželi da vidi svoje dijete, ne viđa je nikako, o čemu više da pričam? On Lenu nije vidio sigurno godinu dan, zamislite kakav je to otac. Dok smo bili u braku uvijek sam se sama borila da zaradim pare, on mi ni tad nije pomagao.

Bilo bi mu bolje da ne spominje mene i moju porodicu, ali razumijem ga, kučetu na kraju ostane samo da laje. – izjavila je Goca Trzan.