Isti svoja majka: Evo kako izgleda sin Dare Bubamare, komentari pljušte sa svih strana (Foto)

  • admin
  • November 7, 2018
  • Comments Off on Isti svoja majka: Evo kako izgleda sin Dare Bubamare, komentari pljušte sa svih strana (Foto)

Ova popularna pjevačica pod umjetničkim imenom Dara Bubamara je ostvarena kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Naime, ona je majka predivnog dječaka i jako je ponosna na njega. Njegovo ime je Konstantin, a on je početkom januara tekuće godine napunio 7 godina.

Svi znamo da su poznate ličnosti jako aktivne na društvenim mrežama, pa tako i Dara Bubamara. Ona je kao i svaka majka odlučila da sa svojim fanovima i pratiocima podijeli fotografiju sebe i svog sina. Na toj fotografiji se vidi koliko se vole i koliko je Dra sretna što ga ima. Pogledajte i sami:

Ova fotografija je oduševila sve njene pratioce, a izazvala je lavinu pozitivnih komentara. Ljudi su komentarisali kako njen sin Konstantin, kako raste sve više liči na svoju majku. Dari to imponuje naravno.

Ona je na društvenoj mreži instagram i ranije objavljivala fotografije sa svojim sinom, pa pogledajte neke od tih fotografija:

O tome da je ponosna majka sjedoče i njeni opisi na fotografijama. Dara uvijek naglasi ispod fotografije da je to njen sin, a taj opis uvijek prate i velika srca. Dara je izjavila i da želi da se ostvari kao majka po drugi put.

Moj sin me u zadnje vrijeme jako forsira da mu rodim brata, odlučila sam da želim i ja to, ako se to ne desi u naredne tri godine, me znam onda hoće li se desiti, jer ne želim da u određenim godinama budem trudna. – rekla je Dara.