Isti svoj otac, prošle godine se oženio: Evo kako izgleda sin Harija Varešanovića (Foto)

  • admin
  • January 10, 2019
  • Comments Off on Isti svoj otac, prošle godine se oženio: Evo kako izgleda sin Harija Varešanovića (Foto)

On je svima poznat pjevač, a kao što u samom naslovu vidite riječ je o Harisu Varešanoviću, svima poznatijem kao Hari. On je u toku prvog zajedničkog života, sa svojom prvom suprugom koja se zvala Aida dobio i sina, tačnije vanbračnog sina Maka.

Kada vidite kako Mak danas izgleda, složit ćete se sa nama da izuzetno liči na svog oca Harija. On je sa svojom prvom suprugom bio u ljubavi, imali su i dvoje djece, kćerku i sina. Kćerci su dali ime Nađa, a sinu Damir.

Nakon što se saznalo da je on u toku zajedničkog života dobio vanbračno dijete, Aida i Hari su se razveli. Moramo reći da su njih dvoje ostali u korektnom odnosu. Hari je poznat i kao osnivač grupe Hari Mata Hari.

On se nakon ovog razvoda, upušta u dugogodišnju vezu. Nakon te dugogodišnje veze on ženi u Hrvatskoj svoju djevojku Jasminku Ištuk davne 2010 godine. Kada sada čujete da njegov vanbračni sin Mak živi u Sarajevu pitat ćete se kako ga do sada nije bilo u javnosti?

Bile su spekulacije kako Hari krije svog sina, ali to nije istina. On nikada nije krio Maka, samo Mak nije želio da se mediski eksponira.Kada vidite zajedničke fotografije Maka i Harija, vidjet ćete nevjerovatnu sličnost.

Možemo primjetiti da su njih dvojica u jako bliskim odnosima. Hari je doživio da oženi sina prošle godine u mjesecu Farbruaru. Vjenčanje je održano u Sarajevu u jednom jako luksuznom restoranu. Mak je odabrao da njegova ljubav i žena bude Ruža.