Ispovijest Snežane Đurišić uzdrmala sve: Moja kćerka je bezobrazna, a sin je podložan porocima! Progovorila i o dečku

  • admin
  • December 2, 2018
  • Comments Off on Ispovijest Snežane Đurišić uzdrmala sve: Moja kćerka je bezobrazna, a sin je podložan porocima! Progovorila i o dečku

Snežana Đurišić nikad anije komentarisala niti jedan novinski natpis vezan za njenog sina Marka. Pisalo se svašta, bio je optužen za razbojništvo, bijeg iz bolnice za liječenje od alkohola, te se pisalo kako je čak napao i Snežanu.

Pjevačica je istakla kako neće nikad podržati to što njen sin radi, ali bez obzira na sve uvijek će biti tu za njega do kraja svog života, jer je on njeno dijete. Istakla je da kao majka također neće moći zaboraviti sve ružne stvari koje joj je uputio.

Ja sam majka prije svega, kako da me ne boli sve ovo što se dešava? Boli me i nosim se s tim, valjda je to sudbina. On je moje dijete i samo ja mogu da pričam o njemu, nije dobro dijete, ali je moje. Ono što on radi, ne daje za pravo nikom da ga blati i vrijeđa.

Nikad nisam podržala njegovo ponašanje, šta više, ako se nastavi ovako ponašati, mogao bi dobiti po nosu. Ne želim da pakujem priču niti umotavam, kažem iskreno šta se dešava, šta trenutno ja mislim i osjećam.

Pitali smo je da li pomaže sinu u borbi protiv poroka? Odogovrila je jako jasno: Pomažem mu, borim se zajedno s njim, sve dok sam živa ja ću biti uz njega i boriti se da se završi najbolje moguće. A potom smo pričali o njenoj kćerci koja živi u inostranstvu.

Moja kćerka fizički nije tu, ali je u mom srcu. Ostvarila se u životu ima divnog supruga i dvoje djece, jako su sretni. Žive u Njujorku, a ona je jako dobra pjevačica. Samo riječi hvale. Karakterom podsjeća na mene, emotivna je drska i bezobrazna.

Ona je jako dobro dijete, nikad s njom nisam imala problema, za razliku od mog sina koji je znao da pravi probleme uvijek. Jednako ih volim, bez obzira na sve ove činjenice.