Ispovijest dana: Otišao sam sa drugom na jednu žurku, napili smo se…

  • admin
  • October 18, 2018
  • Comments Off on Ispovijest dana: Otišao sam sa drugom na jednu žurku, napili smo se…

Kao što to obično biva vikendom, otišao sam sa dvojim drugarom na jednu žurku gdje smo mnogo pili, ničega što se dešavalo poslije jedanaest sati navečer se ne sjećam.Ujutro se budim, a kraj mene leže 3 meni nepoznate djevojke.

Nedugo nakon toga, neko zvoni, kad ono komšija, došao je da pita gdje mu je žena? Kaže da je sinoć dolazila do nas da kaže da se stišamo, a on je zaspao po njenom izlasku iz kuće, a kada se probudio jutros, nije je bilo tu.

Nisam znao šta da mu kažem osim toga da uđe u kuću i vidi da li je jedna od 3 djevojke koje  su u krevetu njegova žena. Kada je ušao, jedna od njih jeste bila njegova žena. Ležala je potpuno gola a ja sam se sledio da me lik neće pretući.

Međutim, on je izjavio, da me ne krivi, da krivi sebe što je oženio kurvu. Tražio je da nam otvorim po pivo, pa da kako on kaže ide kući da spakuje stvari od žene.

Otišao sam u drugu sobu, moj drug je spavao sa 2 sestre koje su pravile žurku. Ispričah im ono što mi se desilo za ženu i komšiju, na šta će ti jedna od njih, idite dok mi muž nije došao kući. Njen muž je gazda mog druga. Koja luda noć.