Ispovijest Cece Ražnatović o pritvoru: Osam mjeseci pravog pakla sa nanogicom

  • admin
  • January 5, 2019
  • Comments Off on Ispovijest Cece Ražnatović o pritvoru: Osam mjeseci pravog pakla sa nanogicom

Svetlana Ceca Ražnatović je po prvi put odlučila da progovori o svom boravku u zatvoru koji se desio 2003 godine i koji će joj zauvijek ostati u najgorem sjećanju. Kako ona ističe tamo je završila zbog posjedovanja velike količine oružja, za koje nije imala dozvolu i pronevjere novca u FK Obilić.

Ja sam poslije boravka u zatvoru, tačnije poslije 2003 godine doživjela ogromnu nepravdu i satanizaciju ličnosti. Ono što sam ja tada morala proći, ne želim ni svom najvećem krvnom neprijatelju. Naime, ja svim ljudima želim da pronađu svoj mir i prevaziđu mržnju prema meni.

Poslije prihvatanja nanogice, doživjela sam likvidaciju sebe, jer se o meni pisalo samo najgore. Niko osim mojih prijatelja i porodice ne zna pravu istinu, zašto sam ja to uradila, zašto sam prihvatila nanogicu? Možda jednog dana ispričam, možda knjigu napišem. -rekla je Ceca, pa dodala:

Nikada nemojte da osuđujete ljude, jer ne znate u kakvim su oni cipelama, to me naučio život. Možda sam prije osuđivala, ali sada ne. Mogu samo reći da poslije sve patnje i boli u životu, koju su mi nanijeli upravo ljudi, ne mrzim ih, ja volim ljude.

Naime, ja se držim onih stihova da se živ čovjek na sve navikne, pa tako sam i ja. Čovjek je mnogo jači od bilo kakve životinje, samo kada shvati da mora biti jak. Ja sam jaka, imala sam dosta prepreka, ali idalje hodam, dišem.

Nećemo uzimati u obzir noževe u mojim leđima jer ih je stvarno previše. Kao što sam već rekla ja sam jaka žena i sve mogu da preživim, to sam sama sebi dokazala.