Isplivao snimak Severine od prije 30 godina: Nikada je ne biste prepoznali (Video)

  • admin
  • January 11, 2019
  • Comments Off on Isplivao snimak Severine od prije 30 godina: Nikada je ne biste prepoznali (Video)

Ova pjevačica ima u svojoj tek početoj muzičkoj karijeri i prepjev jednog velikog plesnog hita pod nazivom Lambada. Da li ste imali informaciju o ovome? Kao i svaka pjevačica na početku karijere, ona se hrabro borila za svoje mjesto na estradnom nebu.

Kao što sada vidimo po njenoj karijeri, Sverina se izborila za svoje mjesto pod suncem. Ona sada u svojoj karijeri ima mnogo koncerata i oko petnaest izdatih albuma. Svi znamo koliki je ona uspijeh postigla, ali i na koji način.

Sedamnaestogodišnja Splićanka je tek bila jedna jako mlada pjevačica koja gradi svoju karijeru, a u nastavku ćete imati prilike vidjeti video njenog nastupa u jednom od splitskih hotela. Normalno je da svaka pjevačica svoju karijeru počinje ovako.

Ona je priliku za popularnost dobila kada je pobijedila na jednom od radiskih takmičenja, oni su joj dali priliku da snimi svoj prvi album. Naime, ona je i na prvim nastupima ukazivala da je njena ljubav muzika i ples, pogledajte i sami kako je izgledala na već pomenutom nastupu u hotelu:

Od ovog nastupa su prošle godine, te je sasvim normalno da je ona promijenila svoj izgled. Moramo uzeti u obzir da je ovdje bila jako mlada. Tokom svoje karijere uradila je nekoliko estetskih zahvata na svom tijelu, promijenila je i imidž.

Prisjetimo se da je ona imala mnogo skandala tokom svoje karijere, te da su izašli neki snimci za odrasle koje su mediji plasirali, a samim tim je ona privukla veliku pažnju na sebe. Kako to muzičari kažu, i loša reklama je dobra reklama.