Isplivali detalji iz prošlosti koje Ana Sević krije od svih: Bivša žena Darka Lazića krila je ovo godinama, zaplakat ćete kada čujete

  • admin
  • November 7, 2018
  • Comments Off on Isplivali detalji iz prošlosti koje Ana Sević krije od svih: Bivša žena Darka Lazića krila je ovo godinama, zaplakat ćete kada čujete

Kao što u naslovu već vidite riječ je o popularnoj voditeljici i pjevačici Ani Sević. Od početka svoje karijere pa sve do dan danas ona je u žiži interesovanja. O njoj se stalno piše, a kako vrijeme odmiče sve više i više je zanimanje medija.

Svi znamo da je ona bila u braku sa Darkom Lazićem, te da imaju zajedničku kćerku, njeno ime je Lorena. Također svima nam je poznato da su se njih dvoje razveli, te da sada imaju nove emotivne partnere.

Ali ovu informaciju malo ko zna, Ana Sević nikad nije pričala o tome u javnosti. Naime, Anin otac i ona nikad nisu imali dobre odnose, samim tim što je on nikad nije priznao kao svoje dijete, pa Ana nosi djevojačko prezime svoje majke, tačnije Sević.

Ona je jednom prilikom dala interviju o tome, ali pored toga, nikada nije željela da priča na ovu temu, ni da spominje u janosti svog oca.

Nažalost, javnim ličnostima nije sve tako sjajno kako mi mislimo da jeste ili kako to pak oni sami predstavljaju javnosti. Ana Sević nije jedina koja nije u dobrim odnosima sa svojim ocem, jedna od njih je i Ana Kokić koja svoju djecu nikad nije upoznala sa djedom, jer je kockar.