admin December 3, 2018

Ona je Hrvatska predsjednica, a svoju uspiješnu karijeru je započela odmah nakon završenog fakulteta. Kao što i sami vidite ovdje se radi o Kolindi Grabar Kitarović. Njoj se život u potpunosti promijenio ,a karijera krenula na bolje kada je postala član HDZ-a, tačnije Hrvatske demokratske zajednice.

Do skora nismo ništa znali o njenom životu prije predsjedništa, nismo čak imali ni fotografije na kojima bi mogli vidjeti kako je ona izgledla kada je bila djevojka. Međutim, na internetu su isplivale neke njene fotografije iz mladih dana, a mi smo ih odlučili podijeliti sa vama:

Ovdje vidise i sami da je bila dosta mršavija, ali je bila prelijepa. Došli smo do saznanja da je važila za jednu od najljepših cura na fakultetu, te da su svi željeli da budu u njenom društvu. Ona nikada nije bila neko ko se previše družio, bila je fokusirana na učenje i svoju karijeru.

Ona je u rodnom kraju završila osnovno školovanje, ali srednju školu je završila u drugom gradu, tačnije u Rijeci. Oduvijek je bila uzoran i odličan đak. Potom je upisala engleski i španjolski jezik na filozofskom fakultetu.

1993 godine je diplomirana, na trećoj godini fakulteta je bila 1 godinu u SAD. Odmah po završetku studija učlanila s eu gore navedenu stranku,a mnogima je poznata i kao predstavnica te stranke.

Na fotografijama možete vidjeti koliko je ona bila lijepa i atraktivna. Ona je jako uspiješna i dan danas drži do svog izgleda, ali naravno, godine učine svoje, pa ne možemo uvijek izgledati mlado i privlačno.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*