Isplivale slike koje bi rado obrisala: Evo kako je kćerka Bosanca izgledala prije plastičnih operacija (Foto)

  • admin
  • November 2, 2018
  • Comments Off on Isplivale slike koje bi rado obrisala: Evo kako je kćerka Bosanca izgledala prije plastičnih operacija (Foto)

 

Ona je estradna umjetnica i kćerka Dragana Stojkovića Bosanca, a njeno ime je već svima poznato, Aleksandra Džidža Stojković. Ova pjevačica nije u mogućnosti da se pohvali svojim prirodnim izgledom, jer je uradila dosta hirurških operacija, a ovdje ćete saznati kako je ona izgledala prije njih.

Svima nam je poznato da su javne ličnosti često uzor mladim djevojkama, a smatramo da mediji rade grešku, te da su ti uzori pogrešni. Mlade djevojke su iskompleksirane svojim izgledom gledajući poznate ličnosti, a zaboravljaju da ni poznate ličnosti nisu uvijek bile tako ‘lijepe’.

Svi koji su na javnoj sceni su imali neke estetske zahvate na svom tijelu i to je sasvim u redu, ali ne treba pretjerivati u tome, da sebe pretvorite u nešto sasvim drugo, kao što je to ovaj primjer. Naime, neke pjevačice urade toliko operacija, da izazovu kontra reakciju i izgledaju kao plastika.

Kada na ove operacije dodate šminku i fotošop koji koriste, zamislite samo kako bi izgledali bez toga svega. Ovdje ćemo vam postaviti neke fotografije od Aleksandre Stojanović, poznatije ao Džidža. Ove fotografije su nastale prije operacija, a vi i uporedite sa njenim sadašnjim izgledom.

Opratite pažnju kako ona izgleda u svojim spotovima, a pogledajte kako je nekada izgledala, sve će vam biti jasno: