Isplivala tajna koju niko nije znao: Danas vodi jutarnji program na Hepi televiziji, a evo čime se nekad bavila (Video)

  • admin
  • November 12, 2018
  • Comments Off on Isplivala tajna koju niko nije znao: Danas vodi jutarnji program na Hepi televiziji, a evo čime se nekad bavila (Video)

 

Ona je bivša voditeljica poznatog rijaliti programa pod nazivom Parovi. Ona sada radi kao voditeljka jutarnjeg programa na Happy televiziji, a riječ je o Jeleni Dimitrijević. Ova voditeljica je jako poznata javnosti, jer je vodila gledane programe i emisije.

Naime, ona je privukla veliku pažnju na sebe i mediji su pisali dosta o njoj kada je u javnost procurila informacija da je Jeleni njen suprug koji je iz Dubajica poklonio zgradu koja ima 28 spratova. Pored ovog, bilo je još detalja koji su otkriveni o Jeleni, a nisu do sada bili poznati javnosti.

Jučer u emisiji koju ona vodi gostovao je jedan gost, koji joj se poslije putem instagrama zahvalio na pozivu te istakao jednu jako zanimljivu informaciju. Naveo je kako su on i ona bili plesači na koncertima poznatih pjevača.

To je zainteresovalo medije, te su počeli da traže te snimke. Nije bilo teško pronaći na internetu ranije radove ove sada poznate voditeljice Jelene. pogledajte i sami šta su pronašli na Youtube-u:

Da napomenemo, Jelena se isključivo iz hobija i dan  danas bavi plesom. Nema potrebe da joj to više bude zanimanje, jer je jako uspiješna u poslu voditeljice već godinama unazad.