Isplivala tajna koju mnogi nisu znali: Dragana Mirković je u 18 godina, a njeni roditelji nisu bili na vjenčanju zbog ovog razloga

  • admin
  • November 2, 2018
  • Comments Off on Isplivala tajna koju mnogi nisu znali: Dragana Mirković je u 18 godina, a njeni roditelji nisu bili na vjenčanju zbog ovog razloga

Dragana Mirković je jako popularna pjevačica, kako u Srbiji tako i širom regiona. 200-te godine je stupila u brak sa svojim i sadašnjim mužem Tonijem. Bili su presretni taj dan, osmijeh je bio cijelo vrijeme na njihovom licu, ali je nedostajala jedna stvar.

Naime, Dragana je istakla da joj je mnogo nedostajala porodica. Dragana Mirković je sudbonosno da izrekla bez prisustva svoje porodice, navela je da je bilo vrijeme sankcija, te da niko od članova nie mogao dobiti vizu.

Istakla je da su se vjenčali u opštini i da su imali jako skromno slavlje tim povodom, ali da je svojoj porodici poslala slike sa vjenčanja.

Tonije je austriski državljanin od njegovog rođenja i to je razlog zašto njena porodica nije mogla prisustvovati, Dragana nije mogla da im sredi vizu prije vjenčanja. Naime, rekla je da ona nije željela da pravi veliko slavlje baš oz tog razloga, jer njena porodica nije bila prisutna.

Tonijeva porodica isto nije mogla da bude na okupu, pa je bilo tek 20 gostiju na slavlju. Njih dvoje su bez obzira na sve, bili jako sretni i nasmijani, jer najbitnije od svega oni su se iskreno voljeli. Sav nedostatak koji su osjećali zbog odsustva porodica, nadoknadili su svojom ljubavlju. Pogledajte kako su izgledali: