Isplivala najveća tajna koju je Prijovićka krila kao zmija noge: Sa 15 godina pobjegla od kuće da bi se udala za njega (Foto)

  • admin
  • November 27, 2018
  • Comments Off on Isplivala najveća tajna koju je Prijovićka krila kao zmija noge: Sa 15 godina pobjegla od kuće da bi se udala za njega (Foto)

 

Ova pjevačica je jako poznata, naime, svoju karijeru je započela sa audicijom u Zvezde Granda a sve joj je to bilo jako dobra otskočna daska. Naime, poslije tog tpopularnog muzičkog takmičenja počela da niže svoje uspijehe.

Za jako kratko vrijeme je postala jedna od natraženijih pjevačica, a njeni nastupi su jako dobro posjećeni. Ona je trenutno u braku sa sinom od Lepe Brene, Filipom Živojinovićem. Sima nam je već poznato da Aleksandra i Filip čekaju svoje prvo dijete.

Aleksandra je već neko vrijeme na trudničkom odmoru jer ne želi ni na jedan način da ugrožava svoju trudnoću. Sve ovo je odlučila da prekine zbog gostovanja na koncertu Ace Pejovića koji se nedavno održao. Aleksandra je svojom pojavom na ovom koncertu izazvala mnogo pažnje.

Najviše pažnje je privukla njena odjevna kombinacija. Pojavila se u jako providnoj haljini bež boje, pogledajte kako je ona izgledala na tom koncertu:

Svi mislimo da znamo sve o poznatim osobama, ali svaki dan saznamo nešto što nismo znali, tako da vam i u ovom članku donosimo jednu novost koju sigrno niste znali o ovoj pjevačici. Njoj je brak sa Filipom živojinovićem ustvari drugi brak po redu.

Kako saznajemo Aleksandra je kao jako mlada djevojka pobjegla od kuće, tačnije, imala je samo 15 godina i bila je jako zaljubljena u jednog muškarca. Mnogi su ostali u šoku kada su saznali ovu informaciju.

Radi se o poznatom violinisti Momiru Jovanoviću, a ona je bila toliko zaljubljena da je željela da se uda za njega. Pogledajte kako on izgleda:

Ovim povodom se oglasio on i rekao da je sve to istina, da su njih dvoje bili veoma mladi kada se sve to dešavalo, ali da je sada sretno oženjen i da ne želi da se o tome puno diskutuje.