Imao je 132 kg i jedva je stizao svoju decu: Sada izgleda kao model i otac za primjer (Foto)

  • admin
  • May 15, 2019
  • Comments Off on Imao je 132 kg i jedva je stizao svoju decu: Sada izgleda kao model i otac za primjer (Foto)

Kada ste uporni i nešto želite, onda ćete to ostvariti.  To pokazuje primjer ovog muškarca: G0jaznost je b0lest, toga trebate biti svjesni. G0jazne osobe imaju srčan’e pr0bleme, veliku šansu da prije svoje 30. gdoine dobiju srčani’ udar, ima veći rizi’k od dijabete’sa.

Zato trebaju sm’ršati, zbog zdravlja. Naravno da će još bolje izgledati, to je još jedna dobra stvar. Ne može se topostići preko noći jer niste se ni doveli u to stanje preko noći. Zato, promijenite način ishrane. Hranite se zdravo, budite fizički aktivni. Pokrenite se i tada ćete nešto i promijeniti.

Ne vjerujte reklamama koje nude proizvode koji će vam skinuti te kilograme bez truda. To tako ne ide. Promijenite način ishrane, budite fizički aktivni i vidjet ćete kako će sve biti bolje. Smanjite unos soli i masti jer njihov velik unos ovodi do zalepljenaj krvnih sudova, a time i srčan0g uda’ra.

Izbacite vještačke i nezdra’va namirnice iz upotrebe. Vi to možete. Pogledajte neke od   emisija u koje se prijavljuju osobe koje imaju preko 200 kg, pa čak i 300?  Prijavljuju se jer žele sm,ršati.  Jedna od tih emisija je svakako  “My 600-lb life” . Tamo ste vidjeli razne sIučajeve.

Osobe koje su toliko debeIe da ne mogu da se p0mjere iz k’reveta. Sve zbog zavisnosti prema hrani.  Ostanemo š0kirani kada vidimo šta su sebi uradiIi zbog hrane. Te osobe se nalaze u tako tešk0m stanju, ali ipak uspiju da smršaju. Pa možete i vi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Keto Fitness Coach (@jeremiahpetersonmontana)

Pored te emisije,možete naći i druge primjere.  Pravi primjer je i ovaj muškarac. Jeremiah Pererson je okačio sliku na Instagram i motivisao mnoge. Prije nije mogao da radi svakodnevne aktivnosti, nije se mogao igrati sa djecom, ali je sada odlučio da promijeni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Keto Fitness Coach (@jeremiahpetersonmontana)

On se trudio uspio je. I to za tri mjeseca. Kaže da ne trebamo nalaziti izg0vore i ne čekati sutra da nešto promijenimo. Trebamo to uraditi odmah.