Imali ste priliku da vidite majku Seke Aleksić, a evo kako izgleda i njen otac (Foto)

  • admin
  • January 10, 2019
  • Comments Off on Imali ste priliku da vidite majku Seke Aleksić, a evo kako izgleda i njen otac (Foto)

Žena koja je za primjer svima na estradi i koja godinama u kontinuitetu gradi i održava svoju već veliku karijeru je svakako Seka Aleksić. O njenoj majci se dosta pisalo, tako da su svi upoznati da je njema majka muslimanka, a njeno ime je Ibrima. Međutim, o ocu ove pkevačice malo ko zna šta.

Njen je otac bio jako bolestan čovjek, i nažalost više nije među živima. Na badnji dan se Seka suočila sa surovom istinom, da joj je otac preminuo. On je prošle godine preminuo na već navedeni dan, Seki je to jako teško palo, i svi su to mogli primjetiti.

Njegovo ime je Milorad Aleksić, on je bio obiteljski čovjek, jako skroman, takav je život vodio. Nikada nije želio da se mediski eksponira, pa je javnosti ostao nepoznat. Njegov porodični dom je jako lijepo uređen, u nastavku možete vidjeti nekoliko fotografija doma u kome je živio do zadnjeg dana Milorad Aleksić:

Seka je uvijek veličala svog oca, govorila je da joj je on naveća podrška u životu, ona i danas mnogo ovli svog oca. Seka je neko ko je jako aktivan na društvenim mrežama, kako joj to i sam posao pjevačice nalaže.

Svakodnevno objavljuje fotografije, a nedavno je objavila svoju fotografiju koja je rastužila mnoge. Naime, odlučila je da objavi fotografiju sa svojim ocem, tačno na badnji dan. Pogledajte i sami kako je izgledao otac poznate pjevačice Seke Aleksić:

Ona je isticala da je otac muški roditelj djeteta, da pored toga on mora djetetu biti uzor, podrška i potpora u životu.