Ima dijete sa rijaliti učesnicom, razveo se od vjeroučiteljice, a ovo je manekenka koju je oženio Dado Polumenta (Foto)

  • admin
  • December 8, 2018
  • Comments Off on Ima dijete sa rijaliti učesnicom, razveo se od vjeroučiteljice, a ovo je manekenka koju je oženio Dado Polumenta (Foto)

Dado Polumenta je davno počeo da pjeva i da gradi svoju karijeru, on je danas jako popularan i prepoznatljiv pjevač. Snimio je mnogo albuma i singl pjesama, a većina od njih su postali hitovi. On je svoje pjesme zaživio i slušat će se uvijek.

Što se tiče njegovog privatnog života, on je početkom ovog vijeka bio u emotivnoj vezi sa zčesnicom prve sezone rijaliti šou pod nazivom Veliki Brat, njeno ime je Anamarija Kikoš. Da li ste znali da je pjesmu Anamarija koju je izdao 2005 godine posvetio baš njoj?

Pjevač je sa njom dobio i sina, dali su mu ime Dorijan, bili su u velikoj ljubavi. Poslije ove ljubavi , Dado je bio boem i nije mogao da se smiri, sve do 2012 godine kada je oženio djevojku iz Novog Pazara Selmu Mekić.

Njihov brak nije dugo trahao, zbog toga što se Dado nije mogao smiriti i odreći kafana. Dado je idalje tragao za ženom svog života, a na snimanju jednog spota 2015 godine je upoznao nju, manekenku Ivonu Ivković. Rekao je da mu se svidjela na prvi pogled.

View this post on Instagram

 

Dobro jutro ❤️☝️😊🌹☕🍊🍍

A post shared by Dado Polumenta (@dadopolumentaofficial) on

 

 

 

Njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu, a samo godinu dana poslije su se i vjenčali. Svoj brak su krunisali kada su dobili kćerku, dali su joj ime Alea. Dado Polumenta se smirio i posvetio porodici, a to govore i mnogobrojne fotografije sa njegovih društvenih mreža.