I vama će biti neprijatno: Uslikala veš mašinu za oglas, ali pokazala je mnogo više nego što treba (Foto)

  • admin
  • May 16, 2019
  • Comments Off on I vama će biti neprijatno: Uslikala veš mašinu za oglas, ali pokazala je mnogo više nego što treba (Foto)

Kada kačite slike na društvene mreže, ona trebate da budete pažljivi. Nekada se desi da se na slici nađe i nešto što ne biste željeli, a onda se ta slika brzo proširi društvenim mrežama i  postane predmet ismij’avanja.  Taj detalj stavi vas u drugi plan i privuče svu pažnju.  Postoje razni primjeri gdje se na društvenim mrežama našlo još nešto što te osobe nisu željele.

Jednostavno su napravili slike, ali nisu obratili pažnju na detalje, tako da se  na slici našao detalj koji je odnio svu pažnju.  Nekada nas ti detalji koje uočimo ostave bez teksta, neki nasmiju, a neki zbune. Sjetite se one djevojke koja je pozirala na terasi, a pažnju je privukao par u pozadini.

Onda, mladić koji je poslao sliku svoje djevojke svojoj majci i tek tada shvatio da nije vidio jedan detalj koji je potom izazvao smijeh. Veliku pažnju je privukao oglas žene koja je željela proda svoju veš mašinu.  Ona je slikala mašinu, ali je kupcima nešto privuklo pažnju, a to svakako nije bila veš mašina. Žena je bila nepažlj’iva i pokazala je više nego što je trebala.

To se naravno proširilo društvenim mrežama i izazvalo brojne reakcije i komentare.  Ne znamo da li bi neko ovo uradio namjerno, ali mislimo da joj se omaklo. Možda je vidjela kada je tek objavila, ali se onda brzo proširilo i nije vrijedilo brisanje. Ovdje možete da pogledate šta se to još našlo na oglasu, što je privuklo pažnju:

Šta kažete na ovo? Zato, budite pažljivi kada kačite slike.