HvaIa pIastičaru: Isplivala stara slika pjevačice Jane, gru’dnjak joj nije trebao, a tek da vidite Šaka Polumentu (Foto)

  • admin
  • August 17, 2019
  • Comments Off on HvaIa pIastičaru: Isplivala stara slika pjevačice Jane, gru’dnjak joj nije trebao, a tek da vidite Šaka Polumentu (Foto)

Ponekad je jako čudno koliko se poznati pjevači i pjevačice stide svojih starih fotografija. Vjerujemo da su tada sebi bili lijepi, ali sada bi veliki broj njih volio da nikada nisu napravili niti jedan snimak i fotografiju na samim početcima svoje karijere.

Na početku karijere svi su oni izgledal idrugačije, poslije, kada su počeli više raditi, izbacivati alume i imati nastupe, oni su zaradili dosta para, koje su prvenstveno odmah ulagali u svoj izgled, a kada kažemo svoj izgled, mislimo na plastične operacije.

Ovo je vijest o Šaki Polumenti i poznatoj narodnoj pjevačici Jani. Oni su uspjeli da opstanu na estradnom nebu dugo, a za to vrijeme su svoje karijere izgradili do samog vrha. Moramo da priznamo da izgledaju prirodnije od nekih njihovih kolega, ali kada je javnost vidjela ovu fotografiju posumnjala je u njihov prirodni izgled.

Naime, oni imaju dosta fan stranica, a jedna od Janinih fan stranica se prisjetila njenog početka karijere i slike sa poznatim pjevačem Šakom Polumentom. Na toj fotografiji Šako sjedi i Jana stoji pored njega. Odmah na prvu možemo vidjeti dva detalja, Jana ima dosta manje gr.udi nego sada, a Šako ima dosta veći nos, nego što ga ima sada. Pogledajte u nastavku tu fotografiju i obratite pažnju na navedene detalje:

Da li je Šako operisao svoj nos, nije nam poznato, ali je sigurno da je manji nego prije. Jana je mnogo puta rekla kako bi voljela da smanji obim g.rudi, jer joj smetaju i narušavaju njeno zdravlje, tačnije njenu kičmu. Šta vi kažete na ovu fotografiju?