admin November 30, 2018

Goca Tržan nam je svima poznata, ona je popularna pjevačica koja je trenutno i član žirija u poznatom dječijem muzičkom takmičenju pod nazivom Pinkove Zvezdice. U ovoj emisiji je uspijela da do suza dovede jednu mladu takmičarku, pogledajte o čemu je riječ i šta je uzrok tome.

Svi znamo kako je Goca bez dlake na jeziku, a dokazala je to i ovim ponašanjem u crvenoj stolici. Naime, jedna jako popularna djevojčica koja je učesnica u takmičenju je na scenu u Šimanovcima izašla sa prošlo sezonskim pobjednikom.

Svi znamo da je prošlu sezonu Pinkovih Zvezda pobijedio Ljuba Stanković, njega su svi zavoljeli i privukao je dosta pažnje na sebe. Ova djevojčica Marina je bezazleno odlučila da sa njom na nastupu i na sceni bude i Ljuba, ali to joj je bila velika greška.

Goca je grubim glasom rekla djevojčici: Šta ti to treba, pa nećemo da padamo na te fore što si na scenu dovela Ljubu. Ovo je tvoje takmičenje, ne skreći pažnju sa sebe, želim da komentarišem isključivo tebe, tvoj nastup i tvoje pjevanje, razumiješ?

Potom se na sve ovo nadovezala i Nataša Bekvalac: Zanima me samo čija je ovo ideja bila, ispočetka mi je bilo, moram reći zanimljivo, ali sam s vremenom počela da budem bijesna, ne možete preko njegove slave sebe graditi, ovo je nametanje.

Sve ovo je jako teško palo maloj takmičarki Marijani, na sceni je pomalo počela da plače, ali u bekstejdžu je prsla u plač. Utijehu joj je pružila poznata voditeljica i trenutna voditlejica ovog poznatog takmičenja. Njeno ime je Ana Mihajlovski. Ovo je i za očekiva, jer oni tu djecu na neki način i zavole.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*