Halidu Bešliću je ovo posljednja turneja: Nova bolest mu iscrpila snagu zbog čega više neće pjevati

  • admin
  • December 8, 2018
  • Comments Off on Halidu Bešliću je ovo posljednja turneja: Nova bolest mu iscrpila snagu zbog čega više neće pjevati

Svima nam je poznato da je ovaj pjevač, Halid Bešlić imao jako tešku saobraćajnu nesreću, koju je jedva preživio. Poslije ove nesreće se dosta spekulisalo da njemu više ništa ne može stati na put, ali onda su neki nalazi pokazali drugačije.

On je naime otkrio bolest koja ga je počela sve više i više da umara. Njegova snaga je bila sve manja, a onda je on široj javnosti objavio da su doktori ili jako uznemireni kada su mu saopštili da ima loše nalaze krvi.

Pjevač je tada rekao da neće odustati od pjevanja, da će pjevati dok ima snage i dok se teže ne razboli. Svi znamo da je on tražen i da pjeva širom Evrope, ali je jasno istakao kako se plaši terorističkih napada. On trenutno ima 63 godine.

Rekao je da će ove godine izdati album, ali da se plaši da mu ovo nije posljednji album i turneja. -rekao je Halid jako tužnim glasom. Poslije je istakao kako nalazi njegove krvi nisu nikako dobri. Halid je objasnio kako ga je uništio šećer.

Izdao je nedavno pjesmu pod nazivom ja bez tebe ne mogu da živim, a onda je rekao da će izdati i sedamnaesti album. Rekao je da ne voli da živi u strahu, te da će do kraja života živjeti svaki dan punim plućima, Istakao je i sljedeće:

Ja sam sa svojom suprugom Sejdom već 40 godina u ljubavi, ona mi daje snagu, s njom ću biti sve dok sam živ, nadam se d aće to još potrajati. -šaljivo je rekao Halid Bešlić.