Godinama živi u luksuznom stanu, a komšije sada otkrile istinu: Ispred kapije mu čuči skitnica, a razlog će vas slomiti

  • admin
  • January 8, 2019
  • Comments Off on Godinama živi u luksuznom stanu, a komšije sada otkrile istinu: Ispred kapije mu čuči skitnica, a razlog će vas slomiti

Miroslav Ilić i njegova supruga Gordana duži niz godina žive u naselju Višnjička koje se nalazi u Beogradu. Zanimljivo je kako komšije o ovom poznatom pjevaču imaju podijeljena mišljenja, u nastavku saznajte šta komšije misle o njemu:

Kada smo došli u jednu prodavnicu, žena koja tu radi nam je rekla kako voli svoj posao, kako se njene mušterije uvijek smiju i razgovaraju s njom. Upitali smo je za Miroslava, a onda je rekla, kako je on arogantan i kako nije komunikativa.

Rekla je da on i žena dolaze često u njenu prodavnicu po cigare, vodu i kafu. Istakla je kako su mu prošle godine žene iz prodavnice tražile karte za koncerta koji je održavao, ali on im je rekao kako nema niti jednu kartu da im da.

Obilaskom druge prodavnice dobili smo dkroz druge informacije. Žena koja radi na kasi je imala samo riječi hvale kako za Miroslava tako i za njegovu suprugu. Rekla je kako su izuzetno kulturni i prijatni i da često kod nje kupuju cigarete i novine. Rekla je da nije arogantan i umišljen, da se ponaša sasvim normalno.

Onda smo sreli jednog mladića po imenu Stefan, on živi nekoliko kuća od Miroslava. Rekao je kako ne viđa često Miroslava, ali da zna da je dobar čovjek, jer se u njegovo dvorište često svrati jedan beskućnik kom Miroslav ostavlja pare.

On je rekao kako misli da nije u pitanju o malim i sitnim količinama novca, jer taj čovjek onda ne bi dolazio svakodnevno baš u dvorište Miroslava Ilića.