Glumila u spotu Zdravka Čolića, važi za najljepšu Srpkinju: Žena Nikole Koje je prava ljepotica i pojavom oduzima dah (Foto)

  • admin
  • December 7, 2018
  • Comments Off on Glumila u spotu Zdravka Čolića, važi za najljepšu Srpkinju: Žena Nikole Koje je prava ljepotica i pojavom oduzima dah (Foto)

Nije rijedak slučaj da poznati umjetnici žene dosta mlađe djevojke od sebe. Neke djevojke se stvarno zaljube i udaju iz ljubavi, ali više je onih koji u svemu tome vide korist i žele da preko svojih supruga grade svoje ime.

Ovakav sličan slučaj je i sa glumcem Nikolom Kojom. On je 2011 godine oženim dosta mlađu suprugu od sebe, ona je tada imala 28 godina a njeno ime je Aleksandra Đurić. Oni su zasnovali brak i danas izgledaju jako sretno.

U tom braku su dobili troje djece, tačnije tri predivne kćerkice. Ona je tada važila za jednu od najboljih i najtraženijih manekenki, slikala se i šetala pistama širom Evrope. Međutim kada je sklopila brak sa Nikolom, prestala je da se bavi ovim poslom iz samo njoj poznatih razloga.

Ona je Sarajka, možda najzgodnija žena poznatih ličnosti. Svu pozornost na sebe je skrenula kada je bila glavni lik u spotu Zdravka Čolića. Ona je bila u spotu pjesme Draga moja, a svi znamo koliko je ljudi zavoljelo tu pjesmu. Pjesma je postala veliki hit.

Mnogi su komentarisali da je Nikola pravi sretnik što je oženio tako lijepu i zgodnu ženu. Naime, ona njega često prati na bitnim događajima i uvijek izgledaju skladno, sretno i nasmijano. O njihovom braku se ne zna puno, jer ga drže dalje od očiju javnosti.

Ovaj glumac je poznat po tome da se o njemu i ne piše toliko, u toku svoje karijere nije imao mnogo skandala. Ovdje ćemo vam prikazati kako oni izgledaju na nekim javnim događajima, sve će vam biti jasno: