‘GIupavi Čombe’ iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ oženjen je atraktivnom plavušom: Kad vidite kako oni danas žive i izgIedaju, past ćete u trans

  • admin
  • August 17, 2019
  • Comments Off on ‘GIupavi Čombe’ iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ oženjen je atraktivnom plavušom: Kad vidite kako oni danas žive i izgIedaju, past ćete u trans

Serija Lud Zbunjen Normalan je bila jedna od najdražih serija, svih generacija, počevši od djece koja imaju deset godina, do nena i djedova koji imaju preko sedamdeset. Uspjeli su da naprave takav sadržaj i osvoje srca svih generacija, kako smo naveli.

U ovoj seriji, jedan sporedni, ali itekako bitan lik, koji je nasmijavao ljude je glupavi Čombe, nećemo vas pitati da li ga se sjećate, jer svi se sjećamo Čombeta. On je u ovoj seriji tumačio jednog neobrazovanog, glupavog i nezrelog mladića, koji je cijeli svoj život posvetio studiju i muzici, iako o tome nije imao pojma.

Rijetko ko zna njegovo ime, svi ga i danas dan na ulici prepoznaju kao Čombeta, a ljudima je bio jako simpatičan. Njegovo ime je Miraj Grbić. On je odlučio da svoju karijeru prije pet godina nastavi graditi u Americi.

Snimao je razne reklame, serije i filmove, što je za veliku pohvalu, moramo priznati da jeste jako nadaren glumac. Zanimljivo je što je Marija omaljev njegova supruga, zajedno žive u Americi, ali vjerujem da se i nje sjećate iz serije lud zbunjen normalna, bila je supruga Damira Fazlinovića.

Moram da se vratimo na Miraja, on je završio fakultet u Sarajevu, akademija dramskih umjetnosti. Glumio je u preko 60 predstava u narodnom pozorištu Sarajevo, što ga je odmah klasifikovalo kao vrsnog glumca.

On je svoju karijeru gradio i na preko 40 filmova i tv show programa u kojima je tumačio neke uloge. 2013 godine je donio odluku da se preseli u Amriku i tamo nastavi sa karijerom, a u praku je sa ovom glumicom preko 7 godina.