admin November 17, 2018

On je jako poznat i cijenjen pjevač. Dugo godina je već legendarni pjevač kako u regionu tako i šire. Poznat je po mnogobrojnim hitovima, te tome kako njegove kolege kažu što je jedinstven.

Često znaju da izjave, kako je Saban Šaulić jedan. O njegovom poslovnom životu i karijeri već mnogo znamo, on je svoju karijeru doveo do zavidnog nivoa. Njegove pjesem često koriste mladi kada učestvuju u muzičkim takmičenjima.

Kada je riječ o njegovom privatnom životu saznajemo da su ga prijatelji odvezli u obližnju kliniku u četvrtak zbog jakih bolova koje je pjevač osjetio u prijedjelu grudi. Naime, sve se ovo dogodilo usred noći.

Saznali smo i od pouzdanog izvora zašto je došlo do bolova u prijedjelu grudi:

Šaban Šaulić je bio primljen u bolnicu, potom su mu uradili EKG srca, izmjerili pritidak, provjerili krvne nalaze, ustnovilo se da je on imao blagi srčani udar, a uzrok tome može biti pjevačev umor i konzumiranj alkohola. Pjevač će u narednom periodu morati mirovati i piti svoju terapiju.

Folker je priznao da je išao kod doktora, ali nije htio o tome da priča, jer je to krio od svoje supruge i kćerki. Naime, nije želio da ih uznemirava, te da se one brinu, pa je tom prilikom dao i izjavu:

Nisam bolestan, ništa nije bilo, išao sam na pregled preventivno. -rekao je Šaban.