Fanovi je jedva prepoznali: Ceca se u Beču pojavila potpuno drugačija, svi pričaju o njenom izgledu

  • admin
  • November 11, 2018
  • Comments Off on Fanovi je jedva prepoznali: Ceca se u Beču pojavila potpuno drugačija, svi pričaju o njenom izgledu

Svi znamo da je Svetlana Ceca Ražnatović jedna od najpopularnijih estradnih ličnosti kako u Srbiji tako i širom regiona. Ona je dugo godina na estradnom nebu, a od kako je kročila na njega nizala je samo uspijeh za uspijehom.

Ljudi vole njen jedinstveni glas i njene pjesme. Svaka pjesma koju je otpjevala ova pjevačica dobila je posebnu notu, boju i osjetila se emocija. Njene pjesme su hitovi, sa sigurnošću možemo reći.

Svi znamo da javne ličnosti dosta rade na svom izgledu. Rade mnogobrojne operacije i promijene kako bi postigli što bolji izgled. Tako je i Ceca imala mnogo operacija kojima je svoj izgled dovela do savršenstva. Njo godine ništa ne mogu.

Naime, ovoga puta je riječ o nekoj drugoj promijeni, nije u piranju operacija, nego promijena imidža. Ceca je imala nastup u Beču, a njeni fanovi koji su došli u velikom broju su ostali bez teksta i oduševljeni njenom promjenom.

Zanima li vas o kakvoj se promijeni radi? Ceca je uvila kosu u pletenicu i pustila šiške, moramo priznati da joj odličnos pristaje, vidjet ćete i sami. Pored ove frizure imala je jako lijepu odjevnu kombinaciju izgledala je poput svijetske zvijezde, ali ona to na neki način i jeste. Pogledajte i sami kako je ona izgledala sinoc na nastupu u Beču: