Evo zašto je Ceca Ražnatović skrivala lice na liturgiji: Imala je veoma jak razlog za to (Foto)

  • admin
  • January 9, 2019
  • Comments Off on Evo zašto je Ceca Ražnatović skrivala lice na liturgiji: Imala je veoma jak razlog za to (Foto)

Svetlana Ceca Ražnatović je u Hramu Svetog Save tokom božićne liturgije nosila bijelu ešarpu. Ona je ovi postupkom privukla veliku pažnju na sebe, a samim tim iznenadila sve ljude koji poštuju njegov lik i dijelo. Kada čujete zbog čega je to uradila, složit ćete se s nama da je imala jako dobar razlog za to.

Kada su sve slike sa liturgijeizašle u javnost i ugledale svjetlo dana, svi su bili iznenađeni Cecinim postupkom i pitali su se zašto je pokrila glavu. Pjevačica je otkrila kako je bila prehlađena, te da je to bio glavni razlog zašto je stavila bijelu maramu na glavu.

Ona je zbog svoje bolesti bila primorana da odgodi brojne poslovne prilike koje je zakazala poslije praznika. MNeđutim bolest je nije mogla spriječiti da najljepši i najraskošniji dan provede u porodičnom domu sa svojim najmilijim.

Poznato nam je od ranije da Ceca nikada ne bi sebi dozvolila da je kamere snime nesređenu. Uvijek je pred našim kamerama dotjerana i lijepo našminkana. Ona vodi računa o svom izgledu, a to možemo vidjeti jer se dobro drži ako uzmemo u obzir koliko godina ima.

Moramo priznati da joj na njenoj ljepoti i zgodnom tijelu mogu pozavidjeti mnoge mlađe kolegice. Pored svega ovoga, ona je uspijela da se organizuje i da najraskošniji dan provede u svom domu. Poznato nam je koliko Ceca cijeni i voli svoju porodicu.

Mislimo da nema gostovanja u nekoj emisiji a da ona ne pomene svoje nasljednike, Veljka i Anastasiju. Šta vi mislite o svemu ovome? Vaše mišljenje nam možete pisati u komentarima.