Evo ko je čovjek koji je za krštenje iskeširao 500.000 eura, a kada čujete čime se bavi ostat ćete bez riječi (Foto)

  • admin
  • November 4, 2018
  • Comments Off on Evo ko je čovjek koji je za krštenje iskeširao 500.000 eura, a kada čujete čime se bavi ostat ćete bez riječi (Foto)

 

O krštenju koje se desilo u Danskoj danima se pisalo po medijima. Naime, sve ljude je zanimalo ko je taj čovjek koji je za krštenje iskeširao toliko novca, riječ je 500.000 eura, za samo jedan dan.  Na ovom krštenju je pjevalo oko 10 pjevača, a među njima je bila i Svetlana Ceca Ražnatović.

Čovjek je se oglasio poslije, i otkrio da jeste potrošio toliku sumu novca, ali da se ne kaje, da bi ponovio opet isto. Njegovo ime je Jovica Žuržu. On je izjavio sljedeće:

Da, potrošio sam 500.000 eura za krštenje, moja želja je bila da tu bude i Ceca, a to košta, pored nje bilo je još 9 pjevača. Ne kajem se, da mogu opet bi uradio isto. Sve je istina, ništa nije izmišljeno.

Svi znamo koliko koštaju nastupi svih ovih poznatih pjevača, ali ovaj čovjek je želio da sebi ispuni želju i nije se mogao odlučiti koga da pozove, priroritet mu je bila Ceca, ali pored nje je bilo još pjevača koje je želio čuti na krštenju, kao što je poznata pjevačica Aleksandra Prijović.

Čovjek je odlučio pozvati ih sve, te je na ovo krštenje potrošio pravo malo bogatstvo. Mediji su danima pisali o ovome, a kako i ne bi, pa ne dešava se ovako nešto svaki dan.  Mnogi su se pitali kojim poslom se bavi pa može sebi priuštiti ovakvo nešto, a ono što zaista radi potpuno je neočekivano.

Kako je istakao, on u Danskoj posjeduje jednu firmu za čišćenje kancelarija, objekata i održavanje poslovnih prostora, a istu je također otvorio i u Novom Sadu.