Evo kako izgleda kuća u kojoj je odrastao Darko Lazić: Daleko od raskoša i luksuza, ali puno ljubavi (Foto)

  • admin
  • October 29, 2018
  • Comments Off on Evo kako izgleda kuća u kojoj je odrastao Darko Lazić: Daleko od raskoša i luksuza, ali puno ljubavi (Foto)

 

On je srpski pjevač narodne muzike, kapo što već vidite radi se o Darku Laziću, trenutno se nalazi u Kliničkom centru Zemun, gdje se pod burnim okom doktora prati njegov oporavak.

Svi znamo da je Darko Lazić bio u braku sa poznatom pjevačicom, a sada voditeljicom Anom Sević, oni imaju zajedničku kćerku Lorenu. Dok su se njih dvoje razvodili, Ana Sević i Lorena su ostale idalje da žive u Beogradu, dok se darko vratio da živi kod roditelja u rodni kraj po imenu Brestač.

Svima je poznato da je ovaj pjevač 2009 godine pobijedio u jednom popularnom šou programu Zvezde Granda, a to ga je dovelo do velike popularnost. Darko je nakon pobijede imao mnogo nastupa i bio je tražen u čitavom regionu, zaradio je dosta novca i kupio je stan koji vrijedi  300.000 eura.

On je u tom stanu živio zajedno sa svojom suprugom Anom i kćerkom Lorenom, sve do razvoda.

Poznato nam je da su Darko i Ana imali bračne krize koje su pokušavali prevazići, nakon duge borbe, odlučili su da se razvedu mirnim i sporazumnim putem. Darko se izjasnio da je taj stan prepisao na Anu prije dvije godine kada ga je i kupio, te da će tako i ostati. Ana i Lorena su dobile stan i nastavile d ažive u njemu.

Darko je odselio kod svojih roditelja, a pogledajte kako njihova kuća izgleda: