Emina Jahović sada voli bogatog biznismena, a evo kako izgleda luksuzna vila koju je dobila od Mustafe (Foto)

  • admin
  • November 9, 2018
  • Comments Off on Emina Jahović sada voli bogatog biznismena, a evo kako izgleda luksuzna vila koju je dobila od Mustafe (Foto)

Zadnjih dana je u žiži interesovanja ova pjevačica, kao što i sami vidite radi se o Emiji Jahović. Naime, veliku pažnju je na sebe privukla kada je ušla u bezu sa turskim biznismenom Sadatinom, ali pored svega ovog što pišu o njoj, ona uživa provodeći vrijeme sa svojom djecom.

Prije nekoliko godina smo podsjetili dom ove pjevačice, a ostali smo bez teksta kada smo vidjeli u kakvom luksuzu živi ona, vodila je računa kada je uređivala svoj dom o svakom detalju. Emina uživa u svakom dijelu svog doma, a svaki detalj je na svom mjestu.

&nbsp

 

View this post on Instagram

 

My son shot me like this👍🏻😹😹😹 #directedbyyaman

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Oni su renovirali kuću za zajednički život, a kuća se nalazi u jednom od najmirnijih naselja u Istambulu. Naime, Emina i njen tadašnji suprug Mustafa su u kuću uložili mnogo novca, čak do 700.000 eura. Onda možete sami zamisliti koliko je luksuzna?

Oni su veliki dio novca uložili u novi sistem obezbjeđenja kuće. Ali dosta novca su uložili u sve djelove kuće, naime, svima je zapalo za oko mermer,  koji je iz provincije Denizli bio dopremljen za izgradnju ove vile. Pogledajte fotografije iz njenog doma: