Dušica više ne izgleda ovako: Zbog promjene koju je napravila voditeljka bruje društvene mreže (Foto)

  • admin
  • October 27, 2018
  • Comments Off on Dušica više ne izgleda ovako: Zbog promjene koju je napravila voditeljka bruje društvene mreže (Foto)

Ona je danas jedna od najtraženijih voditeljiki, a već godinama unazad vodi jako gledane emisije. Sada vodi emisije koje se tiču rijaliti programa Zadruga. Ljudi je jako vole. Ona je ljudima interesantna zbog stalnih promijena svoje frizure i imidža.

Svi znamo da je ona jako realna voditeljica i bez dlake na jeziku. Uvijek je objektivno komentarisala sva dešavanja u rijaliti programu Zadruga i nikada nije stala na nečiju stranu bez obzira na sve. Dešavalo se čak da je zbog neukusnih komentara ljude znala udaljiti iz studija. Možemo navesti primjer Anabele Atijas koju je Dušica zamolila da napusti emisiju zbog njenih komentara i upadica.

Svi znamo da je kratka kosa zaštitni znak ove poznate voditeljice, te smo je rijetko kad viđali sa dugom kosom. Dušica je svoju kosu farbala u razne boje, od crvene i crne, pa sve do pink boje. Ona je po tom pitanju jako hrabra, a moramo priznati da joj sve odlično pristaje.

Ona je odlučila da za publiku u studiju u Šimanovcima napravi jedno iznenađenje. Naime, voditeljka je svoj izgled transformisala i sada ima dugu kosu. Da li će se to ljudima dopasti i kakve će reakcije izazvati, to ćemo još vidjeti.

Pogledajte kako izgleda Dušica sa dugom kosom: