Draganu ste odmah prepoznali, ali znate li ko je pored nje? Mnogi ne mogu vjerovati koliko se pjevačica promijenila (Foto)

  • admin
  • November 10, 2018
  • Comments Off on Draganu ste odmah prepoznali, ali znate li ko je pored nje? Mnogi ne mogu vjerovati koliko se pjevačica promijenila (Foto)

Na Instagram profilu Estradne fotke koji je jako praćen i popularan, nedavno je bila objavljena jako neobična fotografija Dragane Mirković iz mladih dana. Naime, na toj fotografiji nije bila samo Dragana, bilo je na okupu više ljudi…

Slika je stara sigurno tri decenije. Zanimljivo je Dragana lako prepoznatljiva, ali druga pjevačica je sasvim drugačija naspram ovoga kako danas izgleda.

Naime, u pitanju je Slađana, a ova dens pjevačica koja sada ima 50 godina, za Đoleta se udala davne 1986 godine. Njih dvoje sa grupom Đogani su 90-tih godina napravili veliki bum. Naime, postali su jako popularni, i privukli su mnogobrojnu pažnju ljudi.

Tada to nije bilo lako kao sada, te se to smatra velikim uspijehom. Pogledajte kako poznata pjevačica sada izgleda:

Oni se razvode 2001 godine, a Slađana nastavlja solo karijeru. Svi znamo kako je njen bivši muž tada bio jako lijep i atraktivan te je plijenio pažnju velikog broja ženskog roda.

 

Kad je u pitanju ova poznata pjevačica, njen izgled se nije toliko promijenio, ali imidž jeste. Nju je i tada kao i sada krasio veliki osmijeh, zbog kojeg je ljudi mnogo vole.