Dragana Mirković se provodila u Las Vegasu, a onda veliku sumu potrošila na ovo: Neće vam biti dobro kad vidite o čemu je riječ (Foto)

  • admin
  • October 26, 2018
  • Comments Off on Dragana Mirković se provodila u Las Vegasu, a onda veliku sumu potrošila na ovo: Neće vam biti dobro kad vidite o čemu je riječ (Foto)

Jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, Dragana Mirković je ovih dana baš uživala u svim čarima Las Vegasa, gdje je pored svoje američke turneje odlučila da se baš lijepo provede, opusti se i sebi malo da oduška od svega.

Pjevačica je obišla poznate turističke destinacije u ovoj zemlji, a mnoge stvari će posebno pamtiti iz svog gostovanja, a jedna od najupečatljivijih je i vožnja helikopterom iznad Velikog kanjona.

Ono što je posebno privuklo pažnju njenih fanova tokom njenog boravka u Las Vegasu jeste limuzina sa kojom se Dragana vozala po ovom gradu, za koji inače kažu da “nikada ne spava”. U nastavku možete pogledati kako izgleda unutrašnjost ove limuzine, koja izgleda zaista nestvarno:

Nedavno su je upitali kako se osjeća i šta je to ključno za njeg lijep izgled, a ona je na to odgovorila: “Kao žena nisam uopšte opterećena izgledom jer su godine za mene samo broj. Ja sam ponosna na svoje godine, a za moj izgled je zadužena isključivo majka priroda.”