Dragana Mirković se počastila luksuzom kakav samo najveće svjetske zvijezde mogu priuštiti

  • admin
  • October 15, 2018
  • Comments Off on Dragana Mirković se počastila luksuzom kakav samo najveće svjetske zvijezde mogu priuštiti

 

Svi mi poznajemo Draganu Mirković ,jako je cijenjena i popularna pjevačica balkana a i šire. Ona je prepoznatljiva po svom osmijehu i svojoj skromnosti, nikada se nije isticala nekim luksuzom, iako je itekako u mogućnosti.

Ona ima mnogo pjesama i hitova, a također ima i svoju televizisku kuću pod imenom DM SAT. Svi znamo da je njoj muž kupio ovu kući i nazvao je DM po Dragani Mirković.

Ona se sada nalazi na turneji u Americi, i sve ljude je iznenadila luksuzom koji je sebi priuštila. Ovo je iznenaženje jer do sada nije sebi nikad priuštila ovakvo nešto.

Naime, ona je pjevačica kojoj trošenje novca nije ništa strano, ona dugi niz godina živi kako se to kaže na visokoj nozi. Ona se ovom prilikom počastila novim načinom transporta tokom putešestvija po SAD-u, a za svaki njen nastup koji je održala u SAD- u se tražilo karta više.

Naime, ova pjevačica je sa oduševljenjem podijelila sa svojim fanovima informaciju da se vozila trejlerom, i istakla da je oduvijek potajno to željela. Ona je rekla da bi nekad voljela biti Američka zvijezda, te da prije nije razumjela kako se Američke zvijezde mogu voziti samo ovim prijevozom, a sada to u potpunosti razumije.