Dok je Jelena u Srbiji, 0na je cijelo vrijeme biIa sa Duškom u Kini: Objavio fotku iz aviona, evo ko sjedi pored njega

  • admin
  • August 17, 2019
  • Comments Off on Dok je Jelena u Srbiji, 0na je cijelo vrijeme biIa sa Duškom u Kini: Objavio fotku iz aviona, evo ko sjedi pored njega

Jelena Karleuša je dugo godina na estradnom nebu, svima je poznata pjevačica, a od samog početka svoje karijere je uspijevala da bude u žiži interesovanja. Nekada, kada nije bila toliko poznata, prijala joj je mediska pažnja, ali poslije, kada je tužila sve novine, smo vidjeli koliko je to sada gu.ši.

Ona voli svoju porodicu i kao lavica se bori za istu, mnogo se spekulisalo o njenom braku sa Duškom Tošićem, da li su zajedno ili će doći do razvoda. Od kako je Jeleni pre.minula majka, najbolja prijateljica, ljubav i podrška Divna Karleuša, Jelena je potpuno druga osoba.

Ne prođe dan, a da ona na svoje društvene mreže ne objavi fotografiju svoje majke. nedavno je objavila fotografiju na kojoj je Duško zadrlio Divnu, što je rasplakalo mnoge. Naime, ona je nedavno sa kćerkama Atinom i Nikom posjetila Kinu i svog supruga, pa je tim demantovala sve natpise o njihovom razvodu.

Mnogi su ostali u čudu što je nakon svega, Duško na društvenoj mreži instagram objavio ovakvu fotografiju ,nisu mogli da vjeruju da je Nika ostala u Kini s ocem. Uvijek su curce bile uz majku, ali došlo je do preokreta.

Duško je objavio fotografiju i naznačio kako se vraćaju u Srbiju, a Jelena ih vjerujemo željno iščekuje. Nika je sjedila pored DUška u Avionu, pogledajte i sami kako izgleda ta fotografija, puna je ljubavi oca i kćerke, složit ćete se:

Duško inače nije toliko aktivan na društvenim mrežama, ali kada dijeli fotografije, to su obično porodične fotografije.