Dok Đani zgrće novac na nastupima, ona zna kako da troši: Evo kako izgleda njegova prezgodna žena (Foto)

  • admin
  • November 8, 2018
  • Comments Off on Dok Đani zgrće novac na nastupima, ona zna kako da troši: Evo kako izgleda njegova prezgodna žena (Foto)

 

Ovaj pjevač je jako popularan i trenutno je jedan od najtaženijih pjevača u regionu. Naime, on je dugo godina na estradnom nebu, ali u posljednjih nekoliko godina njegova karijera je na zavidnom nivou. Riječ je o Đaniju.

Đanijeva porodica se ne eksponira toliko u javnosti, ali kada vidite kako izgleda njegova žena, ostat ćete bez teksta. Naime, riječ je o brineti koja očigledno ima urađenih dosta estetskih zahvata, vidjet ćete i sami u nastavku teksta.

 

Porodica Trajković je ljetovanje provela u Turskoj. Tu su uživali u luksuzu i živjeli na visokoj nozi, a kako i neće kada Đani zarađuje mnogo novca.

Đanijeva supruga se zove Slađa, poznato je da se ona i on ne odvajaju jedno od drugog, ali ovo ljetovanje došlo je do drugačije situacije. Slađa je sa svojom drugaricom odlučila da prošeta gradom.

Ona je bila jako izazovno obučena do kje išlau šetnju sa svojom prijateljicom. Sve ovo su zabilježili mediji koji uvijek prate poznate i njihove porodice. Đanija u toj priči nije bilo, pa je to dodatno zagolicalo maštu medijima.

Đani se povodom ovog oglasio i rekao nekoliko rečenica o svojoj supruzi:

Da nije Slađe, ne bi bilo ni Đanija. Naime, sve što sam postigao u karijeri i u životu, zahvalan sam njoj, jer mi je bila od velike pomoći. Prvenstveno kao podrška pa onda sve ostalo. Slađa je jednostavno dio mene. – izjasnio se pjevač.