Diler donio drogu za Darka Lazića, u bolnici nastala drama: Pjevač u velikoj ovisničkoj krizi, ljekari imaju veliki problem

  • admin
  • November 7, 2018
  • Comments Off on Diler donio drogu za Darka Lazića, u bolnici nastala drama: Pjevač u velikoj ovisničkoj krizi, ljekari imaju veliki problem

Svi znamo da oporavak ovog poznatog pjevača već danima traje u kliničkom centru u Zemunu. Naime, na svu sreću, medicinsko osoblje ove klinike je uspijelo spriječiti nepoznatog muškarca da uđe u Darkovu sobu. Darko se nalazi na intezivnoj njezi, a ovaj muškarac je krenuo u njegovu sobu kako bi mu dostavio narkotike.

Pored brojnih povreda koje je zadobio tokom nesreće kao što su: prelomi kostiju, unutrašnja krvarenja, otkazivanje organa, ljekari ove klinike koji brinu o pjevaču imaju problem i sa apstinencijalnom krizom Darka Lazića. Naime, ovaj mladi pjevač ima krizu od kako se probudio iz vještačke kome.

Zadnjih dana u javnost je dospjela informacija kako je Darko Lazić od ljekara tražio da mu daju nešto od narkotika. To su saznali Darkovi prijatelji i odlučili poslati narkotike po nepoznatom muškarcu, ne misleći o njegovom zdravlju, te da mu to može ugroziti stanje.

Sve se desilo u ponedjeljak poslije podne, kada je jedna od medicinskih sestara vidjela čovjeka kako se vrti kod vrata intezivne njege. Čovjek je bio star oko 30 godina. Pitala ga je da li mu može pomoći, a on je počeo zamuckivati.

Rekao je da je došao da vidi Darka, te da je njegov dobar prijatelj. Sve je ovo bilo sumnjivo medicinskoj sestri, pa je odbila njegov zahtjev za posjetu i uputila obezbjeđenje da ga isprate. Poslije su ovog mladića prepoznali neki iz obezbjeđenja i ustanovili da je to diler droge koji je nekoliko puta bio u pritvoru.