Dijete iz radničke klase, a sada puna kao brod: Isplivala slika Dare Bubamare iz vremena kada je išla u osnovnu (Foto)
admin November 16, 2018

Ona se u toku svog djetinstva često tukla sa vršnjacima, a kako je vrijeme odmicalo, njojm su sve više i više vladale emocije. Naime, ona se na javnoj sceni pojavila davno, njeno pravo ime je Radojka Adzić, ali svima nama je poznata kao Dara Bubamara.

Kada se pojavila na javnoj sceni svima je bila talentovana, draga i simpatična. Bila je jedna djevojčica, koja se godinama razvijala u ženu, majku, kraljicu. Sve što ima stekla je sama. Uvijek je bila pozitivna i vrckava, a nakon toliko godina, ostala je ista.

Svi znamo da poznate ličnosti rade na sebi i povrgnu se brojnim estetskim zahvatima kako bi izgledale što bolje. Za Daru smom sigurni da je imala više hirurških zahvata, a pored toga, Daru svakodnevno viđamo našminkanu i sređenu.

U jednom interviju je sama za sebe rekla da je kao mala bila jako poželjna i popularna djevojčica. Istakla je da je bila i agresivnija, te da je svašta radila.

Pored svega ovog što je rekla, izjavila je i jednu jako iskrenu stvar: Ja sam uvijek bila poželjna i svi su me voljeli, ali ja nisam bila toliko lijepo dijete, koliko sam svima bila simpatična. Pogledajte kako je Dara izgledala kao mala: