Detalj sa sinoćnjeg spektakla Maye Berović rijetko je ko primjetio: Ovo se nikad nije desilo na domaćoj sceni (Foto)

  • admin
  • November 3, 2018
  • Comments Off on Detalj sa sinoćnjeg spektakla Maye Berović rijetko je ko primjetio: Ovo se nikad nije desilo na domaćoj sceni (Foto)

Ona je mlada pjevačica, koja je na svoju sreću na vrijeme shvatila kako estradna scena funkcioniše. U svojoj karijeri je uradila nekoliko poteza, koji su bili veoma rizični, izhod je mogao biti dvojak; popularnost ili propast.

Sinoć je svojim koncertom dokazala da je izhod bio jako dobar. Njen imidž, izbor pjesama, i novi način snimanja popularne muzike, Maju je doveo do toga, da je jako mlada pjevačica napunila arenu u Beogradu.

To je san svakog pjevača i veli uspijeh, to ne treba zanemariti. Društvene mreže su bile zapaljene snimcima i fotografijama sa Mjinog nastupa. Njeni fanovi su zajedno sa njom otpjevali skoro svaku pjesmu koju je Maja izvodila.

Oni koji su sinoć prisustvovali Majinom prvom solističkom koncertu sigurno su primjetili jedan jako važan detalj ili možemo reći da je bilo više detalja. Zanima li vas o čemu se radi?

Voljeli vi Maju ili ne voljeni, niko od nas ne može osporiti koliko je bio dobar izbor kostima koje je Maja nosila, pogledajte i sami:

Maja je izgledala graciozno na sceni, i može stati rame uz rame sa svim svijetskim zvijezdama. Naime, ona je vjerni pratioc mode, a to je dokazala i svojom pojavom i kostitimima. Pogledajte kako je izgledala na sceni: