Dedo Aca Lukas u naručje uzeo svoju unuku i slikom raznježio sve: Jedan detalj niko ne može promašiti (Foto)

  • admin
  • November 6, 2018
  • Comments Off on Dedo Aca Lukas u naručje uzeo svoju unuku i slikom raznježio sve: Jedan detalj niko ne može promašiti (Foto)

Lukas je jučer sloavio svoj pedeseti rođendan. Napravio je malo slavlje za članove porodice i najbliže prijatelje, a na slavlju je bila i mala unuka Minja, koja je izgleda bila Lukasu najomiljeniji gost.

Aca Lukas je mnogo puta rekao da sebe ne smatra dedom, ali smo vidjeli da mu ta uloga stoji te da se jako dobro u njoj snalazi. Na svom facebook profilu je podijelio jednu fotografiju koja ovo sve napisano i dokazuje, pogledajte i sami:

Pogledajte samo koliko je pjevač ovdje sretan dok drži svoju unuku. Ova fotografija izazvala je lavinu pozitivnih komentara i riječi hvale od strane njegovih pratioca.

Naime, koliko god se Lukas odupirao ulozi djeda, njemu ona jako dobro pristaje, vidi se da mnogo ovli svoju unuku te da je jako pažljiv prema njoj. Pored ove fotografije, za vas imamo još jednu koja će vas također dotaći:

Možda Lukasa ne doživljavamo kao emotivnog čovjeka, zbog njegovog karaktera ili izgleda, ali ova fotografija sa njegovog 50tog rođendana pokazuje koliko je on pažljiv i emotivan prema svojoj unuci Minji.