Darko u sve većoj krizi, a najteža bitka je tek pred njim: Pjevač ima napade, cijeli život će morati ovo da radi, a to ga plaši

  • admin
  • November 12, 2018
  • Comments Off on Darko u sve većoj krizi, a najteža bitka je tek pred njim: Pjevač ima napade, cijeli život će morati ovo da radi, a to ga plaši

Od kako su ga probudili iz vještačke kome, ovaj mladi pjevač ne prestaje da traži narkotike i doživljava veoma jaku apstencijalnu krizu. Naime, on zbog svoje apstencijalne krize svakodnevno ima razgovore sa psihologom, jer kako izvori navode, Darko ni fizički ni psihički ne može da se izbori sa svim što mu se dešava bez droge.

Darko Lazić je u sve boljem stanju, njegov oporavak teče u najboljem redu, sad za sad. Najgore je prezivio, naime, kad kažemo najgore mislimo na silne operacije, a neke od njih su operacija butne kosti i kuka. Ali pored svih ovih operacija Darku nastaje tek sada najveća borba.

Od kako su ga ljekari probudili iz vještačke kome, pjevač ne prestaje da doživljava fizičku bol i psihički lom zbog nedostatka droge. Moli ljekare da mu daju drogu, jer doživljava tešku apstencijalnu krizu.

Naime, svi koji znaju kako apstencijalna kriza utiče kako na organizam, tako i na psihu, znaju kakav pakao sada Darko proživljava. Ako niste upućeni, kokain je droga koja izaziva najveću psihičku ovisnost, ali pored toga, fizička ovisnost je jednako jaka.

Pjevač se danima preznojava i trese, a svaka vizita završi tako da moli ljekare da mu daju drogu jer ne može sve to da podnese.