Darko sinoć hitno operisan: Drama u bolnici zbog unutrašnjeg krvarenja, pjevač nije mogao disati

  • admin
  • November 5, 2018
  • Comments Off on Darko sinoć hitno operisan: Drama u bolnici zbog unutrašnjeg krvarenja, pjevač nije mogao disati

Saznajemo  nezvanično da je mladi pjevač Darko Lazić sinoć imao hitnu operaciju. Naime, operacija je izvršena zbog unutrašnjen krvarenja, koje mu je počelo otežavati disanje. Ovaj agonija se idalje nastavlja.

Nakon saobraćajne nesreće koju je Darko imao 23. oktobra, ležao je u bolničkom centru Zemun 12 dana, a sinoć je došlo do ponovne drame u tom kliničkom centru. Naime, Darku se stanje bilo stabilizovalo, koliko je to moguće, s obzirom na povrede koje je zadobio.

Sve se počelo odvijati tako što se Darko žalio ljekarima da mu je teško disati, odmah su mu snimili pluća, i vidjeli su mrlju na lijevom plućnom krilu, te su ustanovili da je to izljev neke tekućine, tačnije krvi. Porodicu su odmah obavjestili o hitnoj operaciji.

Hirurzi su mu plućno tkivo punktirali i pronašli uzrok mrlje na plućima i razlog otežanog disanja, naime, Darku je iz pluća izvučeno čak 2 litre krvi.

Nakon operacije ljekari su cijelu noć pratili zdravstveno stanje ovog pjevača, a potom odlučili da će mu biti potrebna još jedna punktacija. Stanje Darka Lazića, kako saznajemo se stabilizovalo.