Darko Lazić se probudio iz kome i prvo je vidio nju: Oči su mu bile pune suza, a onda je usljedila još potresnija scena

  • admin
  • October 30, 2018
  • Comments Off on Darko Lazić se probudio iz kome i prvo je vidio nju: Oči su mu bile pune suza, a onda je usljedila još potresnija scena

Darko Lazić se već šest dana bori za svoj život, a sada su nam došle nove informacije. Nakon nesreće koju je doživio Darko Lazić, njegovo stanje je sada stabilno. Darko je trenutno budan i pri svjesti, a jedan susret je bio za njega jako emotivan.

U ponedjeljak se pjevač nakon duge borbe probudio iz vještačke kome. Darko je trenutno van životne opasnost, a za to su se svi molili. Ljekari su rekli da će uspijeti da saniraju sve nastale povrede. Darko više neće primati nikakve ljekove za smirenje i uspavljivanje.

Svi su bili jako sretni zato što se Darko probudio iz kome i što mu se stanje stabilizovalo, najsretniji su bili njegov otac i majka, a poslije njih njegova još uvijek zakonita supruga Ana Sević koja je sve vrijeme bila uz njega.

Svi su pisali kako se Ana posvađala sa Darkovim roditeljima, te da nije kod Darka bila 3 dana, to su apsolutne laži. Ana je svakodnevno bila uz Darka, ali je imala neke druge načine da uđe u bolnicu. Darko kada se budio iz kome prvu osobu koju je ugledao bila je Ana Sević, a to je za njega bio jako emotivan trenutak. – izjavio je izvor blizak pjevaču.