Darko Lazić se po prvi put oglasio: Objavio selfie iz bolničkog kreveta i jedno poručio svima (Foto)
admin November 21, 2018

 

Svi znamo da je Darko Lazić doživio tešku saobraćajnu nesreću 23. Oktobra ove godine i jedva je ostao živ. Njegov auto se nekoliko puta prevrnu a potom na krovu zavrsio u provaliji. U ovoj saobraćajnoj nesreći zadobio je jako teške povrede, a njegov oporavak traje i dan danas.

Mnogo se pisalo o Darku od same nesreće. Prvenstveno je bio u šok sobi i mogla ga je privh nekoliko dana posjetit samo njegova još uvijek zakonita supruga Ana Sević. On je bio stavljen u vještačku komu iz sigurnosnih razloga.

Imao je mnogobrojne operacije. Zadnjih dana se mnogo spekulisalo o apstinencijalnoj krizi koju doživljava ovaj pjevač. Izgleda da je Darko teški ovisnik, jer je danima doživljavao krizu i molio medicinsko osoblje da mu daju nešto.

Čak je jednom prilikom neko popušao na intenzivnu njegu Darku dostaviti narkotike, ali je sve to sprečila medicinska sestra. Naime, saznali smo da Darkov oporavak teče u najboljem redu. Darko nije davao nikakve izjave od nesre-e niti se oglašavao.

Članovi njegove porodice su davali informacije kada bi ih novinari sačekali ispred bolnice poslije posjeta Darku Laziću. Darko je odlučio da se po prvi put oglasi ali preko profila svoje majke Branke. Iskoristio je priliku kako bi svim svojim prijateljima čestitao slavu. Pogledajte fotografiju:

 

 

View this post on Instagram

 

Srecna slava svima i od mene jer nemam svoj tellll @lazardarkovic91 .

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*