Darko Lazić raskida sa vjerenicom, a tek što se p0rodiIa: Isplivao š0k dokaz, veza u krizi

  • admin
  • August 17, 2019
  • Comments Off on Darko Lazić raskida sa vjerenicom, a tek što se p0rodiIa: Isplivao š0k dokaz, veza u krizi

Darko Lazić je imao jako puno turbulencija u toku svog života iako je mlad. Svi znamo da je on svoj ljubavni život i brvi brak imao sa Anom Sević koja mu je podarila prelijepu kćerku Lorenu. Nakon što je iznenada njihov brak doživjeo kraj, bar nama je sve to bilo iznenada, Darko je nedugo nakon toga upoznao svoju novu ljubav.

Upustio se u vezu sa Marinom Gagić, koju je poslije i zaručio i sa kojom je unazad dosta živio. Ona je nedavno rodila i sina Alekseja, koji je promijenio život ovom pjevaču. Da vas podsjetimo, ona je bila velika podrška Darku tokom svih mjeseci kada se oporavljao od sa.obračajne ne.sreće koju je imao prošle godine u oktobru mjesecu.

Kao i sa Anom, Darko je i sa Marinom imao savršenu vezu, to je kako mnogi kažu bila veza za prijer sve dok se nedavno nije počelo pričati i spekulisati o tome, da oni ipak imaju problema u vezi, o kojim ne žele naravno javno da pričaju.

Darko je imao problema sa instagram nalogom koji mu je bio inače jako aktivan, novinari su tada odlučili da vide koga to sve Darko prati, ali su ostali u š0ku kada su vidjeli da među njegovim pratiocima nije njegova vjerneica Marina.

Marina također prati smao jednu osobu na svom nalogu, a to je profil njihovog psa, što je postalo još veći temelj za sumnju njihove veze. Svi znamo da su se ranije pratili, a zašto je došlo do ovoga, ostaje nam da saznamo. Ostanite uz naš po.rtal za najnovije informacije.