Dao otkaz na odličnom poslu, pa zaradio 2 miliona eura: Uložio 100 eura, a sada živi život iz snova (Foto)

  • admin
  • March 22, 2019
  • Comments Off on Dao otkaz na odličnom poslu, pa zaradio 2 miliona eura: Uložio 100 eura, a sada živi život iz snova (Foto)

Ovaj čovjek je putujući svijetom zaradio čak 2 miliona eura, a evo kako: Znate one motivirajuće priče osoba koje su uspjele? Koje su čak krenule od nule, pa uspjele da ostvare ono što su naumile? Ovo je jedna od tih priča.

Vjerovatno ste čuči za osobe koje putuju i zarađuju reklamirajući ta odredišta. Pa, Džoni Vord (33) je sve spakovao u ruksak, dao otkaz na poslu u Sidneju jer je želio da putuje svijetom.  On je bloger, naplaćuje reklame na svom blogu.

Obilazi razna mjesta i na taj način zarađuje. Zamislite da zarađujete toliko novca, a radite jedan takav posao.   Svako od nas bi volio da više putuje, a ograničava nas to što nemamo uvijek dovoljno novca.  On radi ono što bi većina radila.

Putuje po najljepšim destinacijama, slika se, te slike kači na društvene mreže, reklamira razna mjesta, hotele u kojima boravi i sl.  Kaže da nema neki dnevni raspored.  Spava po cijelom svijetu, zabavlja se i radi. Također navodi da se budi u čudna vremena  u zavisnosti od toga u kojem se dijelu svijeta nalazi.

Samo mora paziti da stigne na sve letove koji su mu predviđeni.  On je zaista sretan što mu se pružila jedna ovakva prilika.  Zaradio je čak 2 miliona eura na ovakav način.  To nije malo i djeluje nam nerealno. Na slikama možete da vidite da on zaista uživa u svom poslu.

Šta kažete na ovakav posao? Bilo bi lijepo ovako raditi, zar ne?  Nije mu teško jer zarađuje, a usput obilazi sva ta divna mjesta.