Danas živi u luksuznom stanu, a evo gdje je Ana Sević živjela prije slave i udaje za Darka Lazića (Foto)

  • admin
  • November 1, 2018
  • Comments Off on Danas živi u luksuznom stanu, a evo gdje je Ana Sević živjela prije slave i udaje za Darka Lazića (Foto)

O njima se svašta pisalo i prije razvoda, a i sada dok je Darko bio u bolnici. Naime, Ana Sević je od prvog dana bila podrška svoj još uvijek zakonitom suprugu s kojim ima i kćerku Lorenu. Svakodnevno ga je posjećivala u bolnici u Zemunu i pratila njegov oporavak.

Ana Sević i Darko Lazić su se razišli u toku prošle godine, ali nikada nisu ostali u lošim odnosima, oni su u jako korektnim odnosima, najviše zbog djeteta, tačnije njihove zajedničke kćerke Lorene. To je jako lijepo od njih što misle i na druge i nisu sebični.

Darko je u Beogradu poslije svoje popularnosti i postignutog uspijeha kupio stan koji košta 300.000 eura, a poslije razilaska, stan je ostao na Ani. Naime, Darko je stan prepisao na Anu još prije dvije godine kada ga je kupio, pa nije bilo nikakvih pravnih smetnji. Ana i Lorena su ostale da žive u tom stanu.

Ana Sević je i prije slave po svemu sudeći živjela u jako luksuznoj kući. Kako to znamo? Pa Ana je prošle godine išla u porodičnu posjetu svojim roditeljima u Užicu i na svom instagram profilu objavila fotografiju sa balkona. Pogledajte i sami kako to sve izgleda: