Danas je u sretnom braku sa golmanom, a evo ko je bivši momak Slavice Ćukteraš kojeg je krila godinama (Foto)
admin November 15, 2018

Slavica Ćukteraš je svima poznata, ona je pjevačica koja je dugo godina na estradi. Pravila je neke pauze u snimanju pjesama, ali se uvijek vraćala sa novim hitovima.

Svi znamo da je ona trenutno u velikoj ljubavi sa  golmanom Vladom Avramovim. Naime, ona je sa njim dobila i prvo dijete 2016. godine. Kćerkici su dali ime Viktorija. Slavica je neko ko o svom privatnom životu malo iznosi u javnost.

Pa samim tim o njenim emotivnim vezama javnost malo zna. Ova sadašnaj veza je poznata javnosti, a kako i ne bi bila kad su dobili dijete, ali znate li s kim je Slavica prije bila?

Pošto se i ona sama ne eksponira puno i ne pojavljuje u medijima, teško nam može biti poznto s kim je Slavica bila prije ove sadašnje veze sa golmanom. Zanima li vas s kim je bila?

Naime, prije Vlade, Slavica je imala jako stabilnu vezu, ali je nije nikada eksponirala u javnosti. Riječ je o Stefanu Tanaskoviću. Mnogo se poslije pričalo kako su njih dvoje bili u velikoj ljubavi, ali nedugo nakon okončanja ove veze Slavica se snašla te započela veliku romansu sa Vladom.

Znate li kako Stefan izgleda? Ako ne znate pogledajte i sami kako on izgleda: