Danas je Seka Aleksić prava bomba, a na početku karijere je bila totalno drugačija (Foto)

  • admin
  • October 26, 2018
  • Comments Off on Danas je Seka Aleksić prava bomba, a na početku karijere je bila totalno drugačija (Foto)

Rijetko da postoji osoba koja na pomen imena i prezimena Seka Aleksić ne zna o kome se radi. Ova žena je isključivo svojim trudom i radom izgradila zavidnu karijeru, te je danas jedna od najpoznatijih pjevačica u Srbiji pa i šire. Snimila je puno singl pjesama i albuma, a skoro svaka pjesma je postala hit.

Svaki pjevač želi da njegova muzika zaživi, ona je to uspjela, jer se njen prvi album jednako sluša kao i njen posljednji. U tekstovima njenih pjesama se pronalaze mnoge osobe, zato je ljudi toliko i vole. Naime, ona je jako atraktivna i lijepa pjevačica, to niko ne može poreći.

Kao i svaka pjevačica, tokom svoje karijere, od početka do dana današnjem imala je mnogo transformacija u svom izgledu. Ona je snimila tačno sedam albuma.

Kao i većina danas već poznatih pjevačica ona je prvi album izdala za Frand produkciju i tako zakoračina na estradno nebo. Naziv albuma je bio Idealno tvoja. Taj album je slušan i danas u 2018. godini, što je veliki uspjeh za svakog pjevača.

Najviše slušana pjesma sa tog albuma je bila ‘Hej da sam muško’ koja se i danas pušta u klubovima. Poslije prvog izdatog albuma, nastavila je uzvodnom putanjom i njena karijera je sada na zavidnom nivou. Mnogi pjevači na početku svoje karijere ili u takmičenjima izaberu da svoje vokalne sposonosti pokažu sa baš njenom pjesmom.

Seka Aleksić je na početku svoje karijere izgledala potupuno drugačije u poreženju na ovu Seku koju danas gledamo na TV ekranima. Pogledajte i sami: